Guy Berenson - Professional Fotograf

Mit Navn er Guy Berenson. Jeg er født og opvokset i Israel, i en Kibbutz. Jeg flyttede til Nigeria med min familie i en alder af ni år. Tre år senere vendte vi tilbage til Kibbutzen. Jeg flyttede til England i en alder af 22 og var bosat der i fire år. Herefter flyttede vi atter tilbage til Israel, hvor jeg mødte min kone. Min kone og jeg flyttede derefter til København, hvor vi stadigvæk bor.

Lige siden jeg opdagede min fars kamera i en alder af 13 år, var jeg hooked på at fange og gribe særlige øjeblikke og mennesker. I en alder af 15 år var jeg allerede travlt optaget med at tage billeder, mens mine venner, havde travlt med at spille fodbold.

Min passion er fotografering- og historierne bag motivet.

I dag er jeg primært optaget af private opgaver som familieportrætter, makrofotografering,virksomheds billedere for google streetview, bryllupsbilleder, konfirmationer,landskaber, kæledyr og sidst men ikke mindst mennesker fra alle samfundslag.

Jeg elsker at holde mine billeder så enkle og naturlige som muligt, uden den store redigering i Photoshop og dermed lade emnet fortælle historien.

Jeg benytter primært mit Canon kamera, med et stort udvalg af objektiver. Jeg arbejder både udendørs og indendørs, afhængigt af opgaven. Jeg har mit eget studie med belysningsudstyr, derudover benytter jeg også forskellige studier rundt omkring i Danmark, alt efter behov.

Fotografering betyder alt for mig, og jeg tager derfor ekstra tid i planlægningen af shootet. Ligegyldigt om det er stort eller småt, et modeportræt eller et bryllupsbillede. Jeg vil altid levere det bedste.

For at se mit arbejde kan du besøge nedenstående gallerier:

For flere detaljer og et tilbud kontakt mig